Kijivas kotletes

2009. gada 9. jūnijs
Foto: Shutterstock.com
Kijivas (kādreiz Kijevas) kotletes ar kraukšķīgu garoziņu un neticami sulīgu sviesta, zaļumu un rīvētu olu pildījumu. Vislabāk garšos, pasniegtas ar maigu un čaganu kartupeļu biezputru.
Pagatavošana
60 min
1. Mīkstu, sakultu sviestu sajauc ar sarīvētām olām, kapātiem zaļumiem, sāli un pipariem.
2. Vistas krūtiņas sagriež porciju gabalos un ar gaļas āmurīti plāni izklapē.
3. Katru gabaliņu pilda ar pagatavoto sviesta maisījumu un sarullē.
4. Kotletes apviļā miltos, sakultā olā un rīvmaizē, cep taukvāres katlā vai lielā eļļas daudzumā uz pannas, vai liek ietaukotā pannā un cep cepeškrāsnī 8-10 minūtes 180 grādu temperatūrā.

Labu apetīti!
Foto: Ilga Šimončuka
Uz augšu