Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Kijevas kotletes

Kijevas kotletes

FOTO: Shutterstock.com

Kijevas kotletes ar kraukšķīgu garoziņu un neticami sulīgu sviesta, zaļumu un rīvētu olu pildījumu. Vislabāk garšos, pasniegtas ar maigu un čaganu kartupeļu biezputru.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 4 vistas krūtiņas
  • 100 g sviesta
  • 2 cieti vārītas olas
  • Sāls, malti melnie pipari
  • Zaļumi
  • Eļļa cepšanai
  • Ola, milti un rīvmaize panēšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Mīkstu, sakultu sviestu sajauc ar sarīvētām olām, kapātiem zaļumiem, sāli un pipariem.
  2. Vistas krūtiņas sagriež porciju gabalos un ar gaļas āmurīti plāni izklapē.
  3. Katru gabaliņu pilda ar pagatavoto sviesta maisījumu un sarullē.
  4. Kotletes apviļā miltos, sakultā olā un rīvmaizē, cep taukvāres katlā vai lielā eļļas daudzumā uz pannas, vai liek ietaukotā pannā un cep cepeškrāsnī 8-10 minūtes 180 grādu temperatūrā.

    Labu apetīti!
    Kotletes apviļā miltos, sakultā olā un rīvmaizē, cep taukvār...

    FOTO: Ilga Šimončuka

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas