Āabolu kūka

2009. gada 9. jūnijs
Foto: Si Si Li
Pagatavošana
15 min
1. +Nomizo un sagriež ābolus(vislabāk kubikos)
2. + Atdala olas dzeltenumus no olas baltumiem.
3. +Olas baltumus kuļ, pievienojot cukuru(līdz masa paliek saturīga)
4. +Atsevišķi samaisa olas dzeltenumu
5. +Olas dzeltenumus iecila olas baltuma un cukura masā
6. +Pievieno miltus un samaisa(nevajag aizrauties)
7. +Pievieno ābolus
8. +Liek uzkarsētā krāsnī 170 grādos
9. Cepšanas laiks atkarīgs no tā cik biezā kārta tiek masa lieta. Virspusei jābūt brūnīgai, taču pārbaudiet ar koka kociņu, nejauciet olas šlapjumu ar ābolu.
Uz augšu