Bezdarbnieku plovs

2009. gada 8. jūnijs
Foto: Shutterstock.com
Lēts, ātri pagatavojams un ļoti gards paēdiens. Ja vēl ledusskapī ir kečups, tad sanāk pavisam karaliska maltīte.
Pagatavošana
30 min
1. Novāra rīsus.
2. Uz pannas eļļā apcep sarīvētus burkānus, samlacinātus sīpolus un sadrupinātu malto gaļu.
3. Pieber sāli, piparus un citas sev tīkamas garšvielas. Pielej glāzi ūdens un sautē 10 minūtes, līdz burkāni mīksti un gaļa gatava.
4. Pieber novārītos rīsus, visu samaisa un pasautē vēl minūtes 5. Gatavs un var ēst! Ja ir, var pārkaisīt ar kapātiem lociņiem vai citiem zaļumiem.
Foto: Shutterstock.com
Uz augšu