Sākums > Receptes > Deserti

Lazanjas rullīši

2005. gada 20. aprīlis
Foto: Baiba Orbidāne
Pagatavošana
45 min
1. Lazanjas plāksnes novāra. Biezpienu izmaļ vai izberž caur sietu, sajauc ar sāli, cukuru, rozīnēm un 1 ēdamk. izkausēta sviesta, visu samaisa viendabīgā masā. Nosusinātas lazanjas plāksnītes izklāj, uzliek biezpiena pildījumu un satin rullīšos. Rullīšus kārto ar sviestu ieziestā cepamajā formā, tad ar atlikušo sviestu apziež lazanjas rullīšus no virspuses, formu apsedz ar vāku vai foliju, 20 minūtes cep 200 grādu temperatūrā. Pārkaisa ar kokosrieksta skaidiņām, pasniedz kopā ar svaigām vīnogām.
Uz augšu