Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Pildītas pankūkas (sāļās)

2009. gada 8. jūnijs
Foto: aiga petrova
Pagatavošana
20 min
1. Pankūkas cep kā parasti, tikai mazāk saldas.
2. Pildījums - Sagriež sīpolus 4 daļās, tad salmiņos, uz rupjās dārzeņu rīves sarīvē burkānus un nelielā daudzumā eļļas liek sautēt zem vāka apm. 10 min.Tikmēr sagriež gaļu, pieliek saknēm un nu jau cep bez vāka uz nelielas uguns kādas 5 min.. Iedrupina buljona kubiņu, pieber sāli un piparus. Vislabāk asos.
3. Atsevišķi cep sagrieztus šampinjonus, nolej parādījušos sulu un ber pie dārzeņiem. Cep vēl 5 min., tad pielej saldo krējumu, uzkarsē un gatavs!
4. Liec uz katras pankūkas, satin rullīti un lai labi garšo!
Uz augšu