Fermeru maizītes

Sastāvdaļas

  • 12 maizītēm
  • 250 g miltu
  • 2 tējk. cepamā pulvera
  • 50 g sviesta
  • Pusglāze silta piena
  • Sāls

Pagatavošana

25 min.
  1. Bļodā pamatīgi samaisiet miltus ar krietnu škipsnu sāls un cepamo pulveri.
  2. Ar nazi sviestu sakapājiet ļoti mazos gabaliņos, lieciet siltajā pienā un, vienmērīgi maisot izkausējiet.
  3. Pienu ar izkausēto sviestu ielejiet bļodā pie miltiem, ar dakšiņu rūpīgi samaisiet. Pēc tam mīklu ar rokām ātri samīciet un izveidojiet no tās bumbu. Cepeškrāsni uzkarsējiet līdz 220 C.
  4. Cepampannu ieziediet ar sviestu. Mīklu lieciet uz plāts, un izveidojiet no mīklas kvadrātu. Ar liela naža mugurpusi uz mīklas izveidojiet marķējumu, iezīmējot 12 gabalus.
  5. Mīklu mazliet pārkaisiet ar miltiem un cepiet karstā cepeškrāsnī 200 C temperatūrā apmēram 15 minūtes.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi