Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Mani čebureki

FOTO: Shutterstock.com

Garšīgie čebureki ar jaukto maltās gaļas pildījumu.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Mīklai
  • 1.5 glāze/s alus
  • 1/2 glāze/s eļļas
  • 1 ola
  • Milti pēc nepieciešamības
  • 200 g eļļa cepšanai
  • Pildījumam
  • 250 g malta liellopa gaļa
  • 250 g malta cūkgaļa
  • Sāls pēc garšas
  • 3 sīpoli
  • 2 tējk. hmeli-suneli garšvielu maisījums
  • 4 ēd. k. ūdens
  • Ola mīklas pārziešanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Visas sastāvdaļas mīklai sajauc. Mīklu mīca, līdz mīkla nelīp pie rokām. Izrullē 1mm biezumā un izgriež neliela šķīvja lielumā apļus.
  2. Gaļu samaļ, ja ir samalta, tad visas pildījuma sastāvdaļas kopā samaisa.
  3. Apļa vienā malā pa vidu liek gaļas pildījumu, sasmērē ar olu vienu malu, otru malu pārloka pāri un malas saspiež.

    Cep sakarsētā eļļā zeltainus no abām pusēm.

    Labu apetīti!
    Apļa vienā malā pa vidu liek gaļas pildījumu, sasmērē ar olu...

    FOTO: Shutterstock.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Čangaļu aukstā gaļa

Čangaļu aukstā gaļa

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 23. aprīlis 10:22 23.04 10:22
Bez ķīseļa neiztikt: gardi deserti un sacepumi
12 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas