Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Parāsta pica ar desu un sieru

2009. gada 6. jūnijs
Foto: jūlija D.
Pagatavošana
35 min
1. Picas mīklu sataisit, kā prasīts uz iepakojuma.
2. Pa to laiku kamēr mīkla uzceļas sgriežam desu, sarīve sieru, sagriež tomātus.
3. Tad paņem formu, kura Jūs cepsiet picu, taija uzklaj foliju un uz folija viegli parkaisit ar miltiem vai eļļu, lai nepiedēgtu.
4. Kad mīkla ir pacēlusies, to viegli paņem un ieliek forma, tad vieglam ar pirkstiem vai ruliti to izvieto pa formu.
5. Kad mīkla tiek izvietota tai virsu uzlej (plānu kartiņu) majonēze, tad uz majonēzes uzliek desu, uz desas tomatu pastu (planu kartiņu), pec tam liek tomātus un parkaisa ar sieru .
6. Tad uzsilda cepeškrāsni lidz 200-220 t. uz liek cepties uz 20 min.
7. IETEIKUMI:
8. Taisot mīklu stipri nemicit, jo tad var nauzcelties mīkla ka arī kad liek uz formas nevar stipri spiest .
9. Ieteicam likt tomatus pirms siera jo ja uzliek augša tie var sadegt .
Uz augšu