Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Rīsu garšīgais

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 pac. (200 g) rīsu
  • Gabaliņš vistas fileja
  • 150g zaļie zirnīši
  • 1 pac. (150g) saldais krējums
  • Eļļa
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Sī recepte ir domāta 2 personām.
  2. Uzvāram rīsus (ņemam katlu, uzvāram ūdeni, ieliekam rīsus un pievienojam sāli pēc garšas)
  3. Kad rīsi gatavi liekam sietā vai traukā, lai notek, pagaidām atstājam tur pat uz kādu brīdi
  4. Ņemam vistas fileju un griežam viņu gabaliņos (apm. 2 cm garumā un 6,7mm platumā)
  5. Tad ņemam karsējam pannu, ielejam eļļu un liekam vistas fileju cepties.
  6. Kad vistas fileja ir labi apcepta (brūna, zeltaina), pievienojam saldo krējumu (visu paciņu) un mazliet to visu pavāram, ~ 5 min, tad ņemam nost.
  7. Ņemam rīsus un saberam katliņā vai kādā citā traukā.
  8. Pievienojam rīsiem visu pannas saturu un samaisam, tad liekam klāt zaļos zirnīšus, viņiem nav jābūt daudz, bet var arī likt vairāk kā kuram tā gaume, tā kā man garšo zaļie zirnīši tos lieku vairāk :)
  9. Kad viss tas samaisīts - voila gatavs.
  10. Labu apetīti!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Tomātu zupa ar dārzeņiem un pupiņām

Tomātu zupa ar dārzeņiem un pupiņām

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas