Rīsu garšīgais

2009. gada 4. jūnijs
Foto: Madara Bunte
Pagatavošana
50 min
1. Sī recepte ir domāta 2 personām.
2. Uzvāram rīsus (ņemam katlu, uzvāram ūdeni, ieliekam rīsus un pievienojam sāli pēc garšas)
3. Kad rīsi gatavi liekam sietā vai traukā, lai notek, pagaidām atstājam tur pat uz kādu brīdi
4. Ņemam vistas fileju un griežam viņu gabaliņos (apm. 2 cm garumā un 6,7mm platumā)
5. Tad ņemam karsējam pannu, ielejam eļļu un liekam vistas fileju cepties.
6. Kad vistas fileja ir labi apcepta (brūna, zeltaina), pievienojam saldo krējumu (visu paciņu) un mazliet to visu pavāram, ~ 5 min, tad ņemam nost.
7. Ņemam rīsus un saberam katliņā vai kādā citā traukā.
8. Pievienojam rīsiem visu pannas saturu un samaisam, tad liekam klāt zaļos zirnīšus, viņiem nav jābūt daudz, bet var arī likt vairāk kā kuram tā gaume, tā kā man garšo zaļie zirnīši tos lieku vairāk :)
9. Kad viss tas samaisīts - voila gatavs.
10. Labu apetīti!
Uz augšu