Carbonara

Sastāvdaļas

  • 200 g spageti makaronu
  • 200 - 300 g. bekona
  • 2 olas dzeltenumi
  • Pusglāze saldā krējuma
  • Glāze sarīvēta parmezāna siera
  • Melnie pipari un sāls (var iztikt bez)

Pagatavošana

20 min.
  1. Makaronus vāra, bet sāli klāt liek maz, jo bekons jau tāpat to ēdienu padarīs ļoti sāļu.
  2. Bekonu sagriež gabaliņos un cep (eļļu nevajag, jo no bekona tāpat daudz tauku iztecēs), kamēr paliek kraukšķīgs. Nolej taukus.
  3. Bļodiņā samaisa krējumu ar olas dzeltenumi un sieru.
  4. Kad makaroni beiguši vārīties, tos nokāš un tiem pievieno bekonu un olu-krējumu-siera maisījumu, un visu ātri un dūšīgi samaisa. Beigās vēl uzber piparus.
  5. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi