Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 g spageti makaronu
  • 200 - 300 g. bekona
  • 2 olas dzeltenumi
  • Pusglāze saldā krējuma
  • Glāze sarīvēta parmezāna siera
  • Melnie pipari un sāls (var iztikt bez)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Makaronus vāra, bet sāli klāt liek maz, jo bekons jau tāpat to ēdienu padarīs ļoti sāļu.
  2. Bekonu sagriež gabaliņos un cep (eļļu nevajag, jo no bekona tāpat daudz tauku iztecēs), kamēr paliek kraukšķīgs. Nolej taukus.
  3. Bļodiņā samaisa krējumu ar olas dzeltenumi un sieru.
  4. Kad makaroni beiguši vārīties, tos nokāš un tiem pievieno bekonu un olu-krējumu-siera maisījumu, un visu ātri un dūšīgi samaisa. Beigās vēl uzber piparus.
  5. Labu apetīti!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Pankūkas "komm morgen wieder"

Pankūkas "komm morgen wieder"

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas