Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Makaronu sacepums ar vistas gaļu

2009. gada 28. maijs
Foto: Didzis Bebris
Pagatavošana
120 min
1. Vistas fileju sagriež gabaliņos, sajauc ar kečupu un kartupeļu cieti un uz 1-2 stundām atstāj vēsā vietā. Tad apcep uz sakarsētas pannas. Sīpolu un papriku sagriež kubiņos, pievieno sakapātas dilles un visu apcep. Pievieno saldo krējumu un apcepto vistas fileju, gabaliņos sagrieztas krabju nūjiņas un garneles. Uzkarsē. Makaronus novāra, nokāš un liek dziļā cepamā traukā. Pārlej ar gaļas un dārzeņu mērci. Pārkaisa ar sarīvētu sieru. Virsmu rotā ar tomātiņiem, kas pārgriezti uz pusēm. Cep cepeškrāsnī 180 g temperatūrā 25 minūtes.
Uz augšu