Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Franču sinepes

Šo sinepju recepti meklēju vairākus mēnešu, jo veikalā nopērkamajām sastāvā sarakstīti visādi konservanti un garšas pastiprinātāji. Kamēr galu galā vienā Krievijas portālā atradu, jo tieši šo sinepi labprāt smērēju uz cepeša, kotletes, desiņas,...
Un kopš izmēģināju šo recepti, veikala produktu nu nemaz vairs negribas, paša taisītajām pavisam cita garša, jo arī pašu pulveri labāk taisu no sinepju graudiem, nekā no paciņas gatavu lietoju.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 115 g sinepju pulvera
  • 4 g sāls
  • 25 g cukura
  • 5 g vīna etiķis
  • 5 g kanēlis (malts)
  • 5 g krustnagliņas (maltas)
  • 50 g šalots (var arī sīpolu)
  • Ūdens
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

180 min.
  1. Sinepju pulverim uzlej verdošu (100°C) ūdeni un samaisa, lai sanāk bieza putriņa, tad tai uzlej karstu vārītu (70°C) ūdeni un noliek uz 12 stundām ievilkties.
  2. Lieko ūdeni nolej, putriņā iemaisa etiķi, pievieno sāli, cukuru, kanēli, krustnagliņas un eļļā apceptu un caur sietu izberstu šalotu (sīpolu). Vēlreiz visu kārtīgi izmaisa un gatavs
Receptes.lv Iesaka

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas