Meringue italienne

Sastāvdaļas

  • 325 g + 75 g cukurs
  • 200 g olas baltums
  • 85 g ūdens

Pagatavošana

20 min.
  1. 325 g cukuru vāra ar 85 g ūdens līdz 116°C sīrupam. (vajadzēs piemērotu termometru!)
  2. Olas baltumu puto, trīs piegājienos pievieno atlikušo cukuru. Kad cukurs ir pilnīgi izkusis, turpina putot un tieva strūklā pielej karsto sīrupu. Puto, kamēr masa ir apm. istabas temperatūrā.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi