Venēcijas salāti

Sastāvdaļas

  • 2 cieti vārītas olas
  • 0.5 kg sagrieztu kāpostu
  • 0.25 g sagriezta liesa sķiņķa
  • Neliela kons. kukurūzas bundža
  • Svaigu pētersīļu un seleriju lapiņas
  • Majonēze

Pagatavošana

20 min.
  1. Sarīvē olas. Kāpostu sagriež sīki, tāpat šķiņķi. kukurūzu notecina. Visu liek stikla traukā kārtām un katru pārziež ar majonēzi. Rotā ar zaļajām lapiņām.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi