Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Teļa gaļas kārums

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

8
porcijas
  • 0.5 kg teļa gaļas mīkstuma
  • 100 ml galda vīns
  • 4 vidēji lieli sīpoli
  • 4 burkāni
  • 0.3 kg saldētu zirnīšu
  • 0.3 kg brokoļu
  • Sāls, pipari, gaļas piedevas pēc izvēles
  • 75 g sviesta
  • 2 ēd.k miltu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Teļa gaļas mīkstumu sagriež apmēram 2 cm biezos kubikos. Liek uz sakarsētas pannas apcept, lai iegūtu patīkamo brūngano nokrāsu pievieno 1 ēd. k. cukura. Kad gaļa ir apcepta to ievieto katliņā un liek uz lēnas uguns vārīties apmēram uz 10 min. Sāli un piparus pievieno pēc garšas.
  2. Pa to laiku liek cepties sīpolus ar burkāniem, pievienojot 100 ml vīna (man garšo ar saldajiem baltajiem vīniem). cep tik ilgi kamēr izgaro vīns un sīpoli paliek caurspīdīgi. Šo maisījumu pievieno gaļai un turpina sautēt. Pievieno brokoļus un zirnīšus turpina sautēt apmēram 30 min.
  3. Atsevišķā traukā iemaisa sviestu ar miltiem, pievieno gaļai un sagaida kamēr sāk vārīties.
  4. Var pasniegt ar makaroniem, rīsiem vai vārītiem dārzeņiem.
  5. Labu apetīti!!!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Pildīti kabaču ziedi ar sieru un vistas fileju

Pildīti kabaču ziedi ar sieru un vistas fileju

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas