Sākums > Receptes > Zupas

Garneļu siera biezeņzupa

2009. gada 20. maijs
Foto: Sarmīte Tutāne
Pagatavošana
25 min
1. Katliņā liek vārīties dārzeņu maisījumu, jo vairāk dārzeņu, jo biezāka būs zupa. Garneles apcep kopā ar sīki sagrieztiem sīpoliem, pievieno dārzaņiem neilgi pirms dārzaņu pilnīgai gatavībai. Pēc tam pievieno abas paciņas kausēto sieru, labi samaisa, lai siers nepiedegtu. Pievieno saldo krējumu un vāra uz lēnas uguns apmēram piecas minūtes.
2. Masu sasmalcina ar blenderi, var arī sastampāt ar kartupeļu stampiņu.
3. Pasniedz karstu pārberot ar sasmalcinātiem zaļumiem.
4. Labu apetīti!!!
Uz augšu