Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Garneļu siera biezeņzupa

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

12
porcijas
  • Dārzeņu maisījums (vēlams lai sastāvā būtu brokoļi vai puķkāposti)
  • 0.5 kg attīrītas garneles
  • 2 paciņas kausēta siera (klasiskā)
  • 100 ml saldā krējuma
  • Vidēji liels sīpols
  • Sāls pipari pēc garšas
  • Zaļumi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Katliņā liek vārīties dārzeņu maisījumu, jo vairāk dārzeņu, jo biezāka būs zupa. Garneles apcep kopā ar sīki sagrieztiem sīpoliem, pievieno dārzaņiem neilgi pirms dārzaņu pilnīgai gatavībai. Pēc tam pievieno abas paciņas kausēto sieru, labi samaisa, lai siers nepiedegtu. Pievieno saldo krējumu un vāra uz lēnas uguns apmēram piecas minūtes.
  2. Masu sasmalcina ar blenderi, var arī sastampāt ar kartupeļu stampiņu.
  3. Pasniedz karstu pārberot ar sasmalcinātiem zaļumiem.
  4. Labu apetīti!!!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas