Vistas filejas salāti ar ananāsiem

Sastāvdaļas

  • 3 vistas filejas
  • 1 liels ķīnas kāposts
  • 1 paciņa majonēzes (provansas, vislabāk "Francis")
  • 1 paciņa 10% krējuma
  • Konservēti ananāsi
  • 2 dārzeņu buljona kubiņi
  • Garšviela vistas girosam

Pagatavošana

60 min.
  1. Katliņa uzvāra ūdeni, pievieno sasmalcinātu buljona kubiņu un girosa garšvielu. Liek verdošā ūdenī filejas un vāra 20 minūtes. Kad tā gatava, to atdzesē un sasmalcina.
  2. Ķīnas kāposta lapas atdala un izņem cieto daļu atstājot tikai zaļās lapas. Sagriež 1,5cm platās strēmelēs.
  3. Pievieno vistu un samaisa.
  4. Pievieno 1/3 paciņas krējuma un 2/3 paciņas majonēzes. Salātus labi samaisa.
  5. Pievieno ananāsus un vēlreiz samaisa.
  6. Labu apetīti!
  7. V

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi