Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Tītara astīšu sautējums ar rīsiem

2009. gada 17. maijs
Foto: Zane Bērziņa
Pagatavošana
50 min
1. Svaigas tītaru astes apcep un pasautē uz pannas,kamēr gatavas, liek atdzist.
2. Novāra rīsus.
3. atdzesētas tītaru astes sagriež nelielos gabaliņos, aptuveni 1x2 cm.
4. tītara gabaliņus liek uz pannas, pievieno smalki sagrieztu sīpolu, 4 daļās sagrieztus marinētus šampinjonus un konservētu kukurūzu bez šķidruma. pievieno sojas mērci (var gan vairāk,gan mazāk,nekā norādīts - kā kuram garšo), sāli,piparus, citas garšvielas pēc izvēles,ja ir vēlēšanās. pasautē mazliet,lai visas sastāvdaļas savā starpā "iepazīstas'', un jauc kopā ar novārītiem,karstiem rīsiem. labi izmaisa un pasniedz. man garšo ar tomātu mērci! :)
Uz augšu