Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Rīsi un krējuma mērce

2009. gada 8. maijs
Foto: Raivis,Driņķis
Pagatavošana
40 min
1. Liek varīties rīsus.Atsevišķā katliņā liek vārīties ½ litru ūdens.Tad liek cepties vistu spārniņus.Kamēr vis tur gatavojas tikmēr sagriežam sīpolu vai sīpolus un sarīvējam burkānus.Kad katliņā ir uzvārijies ūdens tad ieliekam tos 2 buljona gabaliņus.Pēc tam pieberam sāli pēc garšas un 2-3 ēdam karotēm eļļas.Tad ieliekam sacepto vistu un sutinam.Tad cepjam sipolus pieberam klāt vistai.Apcepam burkānus un arī peberam tai vistai.Sutinam 15-20 min. tā lai vista neišķīst.Tad liekam klāt 250g krējumu samaisam tad liekam kāt 150g majunēzi samaisam.Ielejam krūzītē ūdeni tik daudz lai varētu išķīdināt to 1 ēdam karoti miltu.Kad ir išķīdināta tad maisot mērci lejam klāt miltus.Visu samaisam.Pagaidam kamēr sāk vārīties tad ņemam nost.
2. Labu apetīti neteikšu jo kāda daļa man gar jūsu apetīti.
Uz augšu