Kakao ķīsēlis.2

Sastāvdaļas

  • 4 gl piens
  • ½ gl cukurs
  • 75 g kartupeļu cietes (var būt kukurūzas ciete)
  • Vanilīna cukurs
  • Kakao

Pagatavošana

1 min.
  1. 3 glāzēm piena pieber cukuru un uzvāra. Tad pievieno vanilīna cukuru un kakao. Visu maisa līdz pazūd kakao kunkuļi.
  2. Atlikušajam pienam pievieno kartupeļu cieti, un maisot pievieno jau uzvārītajam pienam. Intensīvi maisot uzvāra līdz sabiezē.
  3. Karsto ķīsēli atdzesē un pasniedz ar pienu.

Komentāri

Edīte 2011. gada 16. augusts 20:30
Cik daudz ir vajadzigs kakao ?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi