Kakao ķīsēlis

Sastāvdaļas

  • 4 gl piens
  • ½ gl cukurs
  • 75 g kartupeļu cietes (var būt kukurūzas ciete)
  • Vanilīna cukurs

Pagatavošana

1 min.
  1. 3 glāzēm piena pieber cukuru un uzvāra. Tad pievieno vanilīna cukuru.
  2. Atlikušajam pienam pievieno kartupeļu cieti, un maisot pievieno jau uzvārītajam pienam. Intensīvi maisot uzvāra līdz sabiezē.
  3. Karsto ķīsēli atdzesē un pasniedz ar pienu.

Komentāri

Jana 2011. gada 22. aprīlis 19:09
Tas ir piena kiselis visdrizak :)
Rita 2010. gada 3. novembris 11:28
Kāpēc tas ir nosaukts par kakao ķēseli, ja kakao kā sastāvdaļa te vispār nav pieminēta?!!!!!!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi