Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Lazanja ar malto gaļu

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 250 g zaļo lazanjas plākšņu
  • 700 g maltas liellopu gaļas
  • 2 sīpoli
  • 2 daiviņas ķiploka
  • 2 ēdamk. eļļas
  • Sāls, maltie pipari
  • 2 ēdamk. sasmalcinātu pētersīļu
  • 100 g rīvēta siera ½ l gaļas buljona
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Lazanjas plāksnes novāra. Maltajai gaļai pievieno sāli piparus, ķiplokus, samīca. Sīpolus sasmalcina, apcep uz pannas caurspīdīgus, pievieno malto gaļu un maisot turpina cepšanu 5 minūtes, pašās beigās pievieno pētersīļus. Cepamajā formā kārtās liek lazanjas plāksnes un maltās gaļas pildījumu, tad visu uzmanīgi pārlej ar buljonu. Formu nosedz ar vāku vai foliju. Cep 40 minūtes cepeškrāsnī 220 grādu temperatūrā. Piecas minūtes pirms gatavības pārkaisa ar sarīvētu sieru.
  2. Pasniedz ar vārītām pupiņām un sarkanajiem salātiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas