Lieldienu pasha ar augļiem un rozīnēm

Sastāvdaļas

  • 500 g biezpiena
  • 150 g siesta
  • 3 sakūltas olas
  • 150 g putukrējuma, vaniļas cukura

Pagatavošana

30 min.
  1. Visu masu karsē ūdens peldē,līdz veidojas vienveidīga, pašķidra konsistence.Pēc tam biezpiena masu atdzesē un pievieno uzbriedinātas rozīnes ai sakapātus augļus.
  2. Tad dziļu trauku izklāj ar marli un tajā liec masu,un atstāj līdz otrai dienai, kad pashu varēs izņemt no marles, likt galdā,izrotāt ar svaigām ogām vai augļiem un baudīt.
  3. Labu apetīti.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi