Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Lieldienu pasha ar augļiem un rozīnēm

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g biezpiena
  • 150 g siesta
  • 3 sakūltas olas
  • 150 g putukrējuma, vaniļas cukura
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Visu masu karsē ūdens peldē,līdz veidojas vienveidīga, pašķidra konsistence.Pēc tam biezpiena masu atdzesē un pievieno uzbriedinātas rozīnes ai sakapātus augļus.
  2. Tad dziļu trauku izklāj ar marli un tajā liec masu,un atstāj līdz otrai dienai, kad pashu varēs izņemt no marles, likt galdā,izrotāt ar svaigām ogām vai augļiem un baudīt.
  3. Labu apetīti.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kartupeļu  sacepums - kuģelis

Kartupeļu sacepums - kuģelis

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas