Taizemiešu garneļu kūciņas

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 400 g NEVĀRĪTU karalisko vai tīģera garneļu
  • 1 ēdamkarote taizemiešu kerija pastas
  • 1 ēdamkarote zivju mērces
  • Sauja svaiga koriandra
  • Šķipsna sāls
  • 1 olas baltums
  • Eļļa cepšanai
  • Kerija pastu un zivju mērci var atrast labos pārtikas veikalos. Kerija pasta būs curry paste, izvēles ir dažādas. Zivju mērce būs vjetnamiešu, tā saucas nam pla

Pagatavošana

20 min.
  1. Visas sastāvdaļas saliec pārtikas kombainā un mal kamēr sanāk gluda pasta.
  2. Pannā uzkarsē 2 ēdamkarotes eļļas (vislabāk - zemes riekstu, bet derēs arī parastā augu eļļa; olīveļļu noteikti NĒ).
  3. Ar rokām (masa būs ārkārtīgi lipīga) vai divām karotēm, veido mazas kūciņas. Cep tās eļļā, 2-3 minūtes katrā pusē, kamēr tās ir zeltainas un kraukšķīgas. Pasniedz galdā ar rīsiem un, ja vēlies, saldo čili mērci.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi