Sākums > Receptes > Deserti

Lieldienu šokolādes bumbiņas

2009. gada 6. aprīlis
Foto: viktorija jekabsone
Pagatavošana
1 min
1. Jūsu izvēlēto šokolādi sadala un ieber bļodiņa.
2. Bet, vēl paņemiet vēl vienu bļodiņu un ielejiet tajā ūdeni.Bļodiņu ar ūdeni liec uz gāzes plīts vai krāsniņas kas nu kuram ir,Un ūdeni sakarsē tik daudz lai būtu vāroš.
3. Kad ūdens ir vāroš atstājiet bļodiņu ar ūdeni kā ir bet lieciet otru bļodinu ar šokolādi iekšā un gaidiet kamēr tā izkūst.(šokolādes daudzumam jabūt 500g vai pat mazāk atšķirībā cik daudz jūs gribat taisit ar vienu batoniņu nepietiks saku uzreiz)
4. Pēc šokolādes izkušanas lai šokolāde tur pat stāv paņemiet kādu pikucīti šokolādi no bļodinas un vēl paņemiet blakām stāvošos jūsu izvelei augļus(augļus jau iepriekš lūdzu sagriest)kādu mazu pikucīti un maisiet auglus klāt šokolādei ar rokām un lai tādā veidā iegūtu olu formu.Un tā visu dara ar pārējo šokolādi.Un tad kad jūs esat visas bumbiņas sataisijūsi lieciet uz 2h saldētavā un pēc tam ledusskapī. Atvainojos piemirsu kad pati šokolāde ir izkausēta tad pielieciet klāt vienu tēj karoti cukura un visu to samaisat bet,obligati cukurs nau jāliek tas pats jūsu izvēle bet,ja jūs liekat cukura tad acerities tas jādara pēc šokolādes izkausēšanas un jāsamaisa.
5. LABU APETĪTI!!!
6. UZMANIBU!!
7. PIRMS TAISANAS IZLASIET RECEPTI JA NU JUMS KAS SAJUK!!!! (ja jums ciemini brauc noteikta laika vai nu taisiet so recepti veinu dienu iepriekš vai dzaudzas stundas atrāk ja jūs par šo recepti taisat bet, nepaspejat turet tik ilgi pat 30 min pietiks saldētavā)
Uz augšu