Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Kartupeļu- seleriju biezenis

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Kartupelis
  • Selerijas sakne
  • Piens vai saldais krējums
  • Sāls
  • Zaļumi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Nomizoju kartupeļus un selerijas sakni, sagriežu vienādos gabalos un lieku vārīties sālsūdenī līdz pavisam mīksti. Nokāšu, rupīgi sastampāju, pievienoju pienu vai saldo krējumu un ar mikseri uzputoju. Pasniedzot pārkaisu zaļumus. (Lai lielais darbs nav jādara ar rokām, to var uzticēt virtuves kombainam)
  2. Kartupeļu - seleriju proporciju izvēlas pēc patikšanas, es parasti lieku pusi uz pusi, vai apmēram 1/3 selerijas no kopējā daudzuma, tas ir garšas kārpiņu jautājums. Arī garšvielas var pievienot pēc sirds patikas, receptes "odziņa" ir selerijas sakne!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gulaša zupa ungāru gaumē

Gulaša zupa ungāru gaumē

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas