"dzīvības sakne"

2009. gada 31. marts
Foto: Solveiga
Pagatavošana
45 min
1. Šo recepti izlasīju kādā Krievijas recepšu portālā. Tā kā neko šajā receptē neesmu mainījusi, tad saglabāju arī oriģinālo nosaukumu.
2. Ēdiena pagatavošana ir sekojoša:
3. Sagriež šampinjonus un sīpolu, apcep eļļā. Uz brīdi noliek malā.
4. Notīra selerijas un sagriež apmēram 0,5 cm platās šķēlēs.
5. Sagatavo cepampannu. Sakuļ olu, pieliek tai piparus vai citas garšvielas, sāli.
6. Seleriju ripas apviļā miltos, tad olā un visbeidzot rīvmaizē. Sagatavotās ripas izklāj uz cepampannas.
7. Samaisa saceptās sēnes ar majonēzi. Uz rupjas rīves sarīvē sieru.
8. Uz seleriju ripām ar karoti uzliek sēņu maisījumu, pārber sieru.
9. Liek cepties 200 t un cep, kamēr sieram izveidojusies zeltaini brūna garoziņa.
Uz augšu