5-6 konservēti tomāti( pēc gaumes paprika,lečo, tomātu mērce,kabaču ikri....)
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Pagatavošana
100 min.
Notīra burkānus un sīpolus, burkānus sarīvē sīpolu sagriež ripiņās,papriku sloksnītes un visu liek uz lēnas uguns sautēties uz pannas (var likt taukvielas, bet es labi iztieku tāpat)
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
Sēnes sagriež un pievieno dārzeņiem.
Pievieno ķimenes, piparus, mazliet sāli un dilles.
Kad dārzeņi gandrīz gatavi pievieno gaļu (ja panna par mazu gaļu var izsutināt atsevišķi un kad viss gatavs apsautē kopā ar dārzeņiem pievieno konservētus tomātus, pasautē.
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
Nomizotus, sagrieztus kārtupeļus plānās ripiņās izkārto karstumizturīgā sacepuma traukā pārkaisa ar baziliku, dillēm pa vidu
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
Liek maltās gaļas un dārzeņu masu, pārklāj ar kartupeļiem līdz veidne pilna.Pārkaisa ar garšvielām.Visu pārlej ar buljonu, kas pagatavots no buljona kubiņiem.
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
Liek cepeškrāsni apmēram uz 1 stundu, viss atkarīgs no kartupeļiem. Kad Kartupeļi gatavi pārlej olas, kas sakultas ar pienu.
Pacep kādas 10-15 minūtes.
Visas satāvdaļas var samazināt vai palielināt trauka lielumam vai cilvēku skaitam. Garšīgi un veselīgi.