Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vīru ēdiens (ar ceptu karbonādi)

2009. gada 26. marts
Foto: Sintija
Pagatavošana
1 min
1. Sagriež, izdauza un apcep Cūkgaļas karbonādi kā parasti (miltos, olā).
2. Uz pannas no abām pusēm apcep formas rupjmaizes šķēles (lielās)
3. Apcep sīpolus ar sāli.
4. Pagatavo Maisījumu - bļodā sajauc:
5. ...ceptus sīpolus
6. ...nedaudz tomātu saldo mērci
7. ...saspiestus ķiplokus
8. ...nedaudz majonēzi
9. ...maltus melnos piparus.
10. Maisījumam jābūt pikantam!
11. Uz cepeškrāns pannas kārto apceptos karbonādes gabalus, kuriem katram atsevišķi pa virsu liek apceptas maizes šķēles, pa virsu maizei kārto maisījumu.
12. Visu uzkarsē krāsnī (grādi 150 -175).
13. Pasniedz ar kartupeļiem, griķiem.
14. P.S. Es izmantoju stirnas karbonādi, ļoti garšīgi!
Uz augšu