Vīru ēdiens (ar ceptu karbonādi)

Sastāvdaļas

  • Karbonādes gabals
  • Olas
  • Milti
  • Eļļa
  • Formas rupjmaize (griezta)
  • Sīpoli
  • Tomātu mērce saldā
  • Ķiploki
  • Majonēze
  • Melni, malti pipari, sāls, garšvielas gaļai

Pagatavošana

1 min.
  1. Sagriež, izdauza un apcep Cūkgaļas karbonādi kā parasti (miltos, olā).
  2. Uz pannas no abām pusēm apcep formas rupjmaizes šķēles (lielās)
  3. Apcep sīpolus ar sāli.
  4. Pagatavo Maisījumu - bļodā sajauc:
  5. ...ceptus sīpolus
  6. ...nedaudz tomātu saldo mērci
  7. ...saspiestus ķiplokus
  8. ...nedaudz majonēzi
  9. ...maltus melnos piparus.
  10. Maisījumam jābūt pikantam!
  11. Uz cepeškrāns pannas kārto apceptos karbonādes gabalus, kuriem katram atsevišķi pa virsu liek apceptas maizes šķēles, pa virsu maizei kārto maisījumu.
  12. Visu uzkarsē krāsnī (grādi 150 -175).
  13. Pasniedz ar kartupeļiem, griķiem.
  14. P.S. Es izmantoju stirnas karbonādi, ļoti garšīgi!

Komentāri

Agnese A. 2010. gada 12. jūnijs 20:29
Loti garshigi!!!ne tikai viriesiem garsoja,meitenes ari ieverteja.paldies par recepti!!!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi