Tempura

2009. gada 23. marts
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
15 min
1. Visus sausos ingredientus sajauc.
2. Atsevišķi sajauc olu ar ūdeni. Ja ir krāsviela tad arī to piejauc.
3. Olai ar ūdeni pievieno visus sajauktos, sausos ingredientus, jauc pilnībā.
4. Jauc iekšā jebko ko sirds vēlas vistiņas filejas gabaliņus, kabaču gabaliņus, cukini gabaliņus brīva vieta fantāzijām.
5. Plus var kādu mērcīti klāt piem. vistiņai: 1 glāze medus plus ½ glāzes sinepes,
6. jeb cita mērce: ½ glāze kečupa+ ½ glāze baltā etiķa+ ½ glāze cukura sakarsē sajauc lai izkūst cukurs, pasniedz siltu. Šo mērci vēlams sagatavot dienu iepriekš atdzesēt un tad atkal uzsildīt.
Uz augšu