Siļķe mundierī

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 1 -2-3 mazsālītas siļķes ar galvu
  • Svaigi malti melnie pipari
  • Avīžpapīrs (vēlams neapdrukāts)

Pagatavošana

20 min.
  1. Sīļķes uzšķērž, izlaiž iekšas, noskalo ūdenī ieziež ar svaigi maltu piparu ari no iekšas, ietin 10 - 15 slāņos avīzpapīra un kārtīgi izmērce ūdenī, lai papīrs visā biezumā ir slapjš. Liek uz karstām oglēm krāsnī, plītī vai ugunskurā. Aptuveni 10 minūšu laikā siļķei vajadzētu būt gatavai, t.i. atlaužut apdegušo papīru silkes āda ir apbrūnējusi vai viegli piedegusi. Pasniedz ar mundierī vārītiem vai oglēs ceptiem kartupeļiem, krējumu, lociņiem, biezpienu. Labu ēstgribu!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi