Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Skumbrija ar āboliem un apelsīnu

2009. gada 19. marts
Foto: Dace Letinska
Pagatavošana
30 min
1. Notīra skumbriju, atdala no asakām, noskalo.
2. Apkaisa ar garšvielām.
3. Pārklāj vienu skumbriju ar ābola šķēlītēm, apelsīna šķēlītēm.
4. Uzliek virsū otru skumbriju un pārklāj vēlreiz ar āboliem un garšvielām.
5. Trauku ar kārtaino skumbriju liek cepamajā plēvē jeb maisiņā un gatavo 20 min.max temperatūrā (manai krāsniņai max ir 750).
6. Vēlams, lai trauks, kurā Jūs ievietojat skumbriju ir ar augstām maliņām, jo skumbrija ir ļoti trekna.
7. Lai Jums arī labi garšo!
Uz augšu