Skumbrija ar āboliem un apelsīnu

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 2 svaigas skumbrijas
  • ½ ābols
  • ½ apelsīns
  • Sāls
  • Pipari
  • Vegeta
  • Ķiploksāls

Pagatavošana

30 min.
  1. Notīra skumbriju, atdala no asakām, noskalo.
  2. Apkaisa ar garšvielām.
  3. Pārklāj vienu skumbriju ar ābola šķēlītēm, apelsīna šķēlītēm.
  4. Uzliek virsū otru skumbriju un pārklāj vēlreiz ar āboliem un garšvielām.
  5. Trauku ar kārtaino skumbriju liek cepamajā plēvē jeb maisiņā un gatavo 20 min.max temperatūrā (manai krāsniņai max ir 750).
  6. Vēlams, lai trauks, kurā Jūs ievietojat skumbriju ir ar augstām maliņām, jo skumbrija ir ļoti trekna.
  7. Lai Jums arī labi garšo!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi