Komentāri par: Veģetārā ābolu kūka

Līga 2015. gada 9. maijs 00:08
Paldies, kūka sanāk liela un ļoti garda. Gatavoju 2x un abas reizes ideāli izcepās precīzi 50 minūtēs.
Pele 2013. gada 22. augusts 06:45
Paldies par recepti, pavisam nejauši to atradu I-neta meklējot tieši veģetāro-vegāno ābolkūku, tradicionālajās receptēs pilns ar olām, sviestiem, kefīriem. Paldies, ļoti garda sanāca, es pat atļāvos pielikt vairāk ābolu un rozīņu, cukuru aizvietoju ar medu, bērni stāvā sajūsmā!!!! Vienkārši un garšīgi!
Rūdolfs 2013. gada 3. aprīlis 12:15
Tiešām, tiešām??? Veģetārā ābolu? Jā, jo parasti jau ābolu kūkas ir ar gaļū, Džīīīīzaz...
Eliza 2010. gada 11. marts 13:21
Ļoti garšīga, tikai man jautājums- es cepu vairāk par stundu, 1,15h man liekas pat un man viņa no ārpuses ir brūna ar kraukšķi, bet iekšā tāda kā marmelādes biezumā. bet ļoti, ļoti garšīga. šis ir super variants manai tradicionālajai ziemassvētku tortei- Linzer torte. šis ir lētāks variants un garšo ļoti līdzīgi. tik par to konsistenci man nav skaidrs..

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes