Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
4
Jaunākie Vecākie
L
Līga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Paldies, kūka sanāk liela un ļoti garda. Gatavoju 2x un abas reizes ideāli izcepās precīzi 50 minūtēs.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
P
Pele
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Paldies par recepti, pavisam nejauši to atradu I-neta meklējot tieši veģetāro-vegāno ābolkūku, tradicionālajās receptēs pilns ar olām, sviestiem, kefīriem. Paldies, ļoti garda sanāca, es pat atļāvos pielikt vairāk ābolu un rozīņu, cukuru aizvietoju ar medu, bērni stāvā sajūsmā!!!! Vienkārši un garšīgi!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
R
Rūdolfs
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Tiešām, tiešām??? Veģetārā ābolu? Jā, jo parasti jau ābolu kūkas ir ar gaļū, Džīīīīzaz...
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
E
Eliza
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ļoti garšīga, tikai man jautājums- es cepu vairāk par stundu, 1,15h man liekas pat un man viņa no ārpuses ir brūna ar kraukšķi, bet iekšā tāda kā marmelādes biezumā. bet ļoti, ļoti garšīga. šis ir super variants manai tradicionālajai ziemassvētku tortei- Linzer torte. šis ir lētāks variants un garšo ļoti līdzīgi. tik par to konsistenci man nav skaidrs..
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes