Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Veģetārā ābolu kūka

Veģetārā ābolu kūka

FOTO: krizantema :)

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g miltu
  • 1 glāze/s cukura
  • 1 glāze/s apelsīnu sulas
  • 1/2 glāze/s olīveļļas, pievieno ūdeni, lai piepildītu ¾ gl
  • 1 sauja rozīņu (daudzums pēc vēlēšanās)
  • 1/2 krūze sasmalcinātu riekstu
  • 1 ābols sarīvēts
  • 2 āboli sagriezti gabaliņos
  • 1 maza krūzīte konjaka vai liķiera (var arī nelikt)
  • 1 tējk. ar kaudzi kanēļa
  • 1 tējk. krustnagliņu (samaltas)
  • 1 tējk. sodas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

70 min.
  1. Visas sastāvdaļas maisa ar karoti, neizmantojot mikseri.
  2. Vienā bļodā ielej eļļu + apelsīnu sulu + konjaku + cukuru + kanēli + krustnagliņas + soda un maisa, kamēr cukurs ir izkusis.
  3. Pievieno pamazām miltus, turpinot maisīt.
  4. Pievieno ābolus + rozīnes + riekstus.
  5. Labi visu samaisa un lej kūkas formā, kas ir ieeļļota.
  6. Cep 180-200 C apmēram 50 min.

    Lai labi garšo!
    Cep 180-200 C apmēram 50 min.

Lai labi garšo!

    FOTO: krizantema :)

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kabaču sacepums

Kabaču sacepums

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA