Zaļā piena mērce

Sastāvdaļas

  • 2 glāze/s piena
  • 1/2 buntīte diļļu
  • 1/2 buntīte pētersīļu
  • 4-5 sīpollociņi
  • 2 ēd. k. miltu

Pagatavošana

10 min.
  1. Sagatavo zaļumus. Dilles, pētersīļus un sīpollociņus katru atsevišķi smalki sakapā.
  2. Gatavo mērci. Karstā pannā viegli apbrūnini izsijātus miltus.
  3. Nepārtraukti maisot pielej pienu un uzreiz liek klāt dilles un pētersīļus.
  4. Kad masa uzvārījusies, pieliek sāli pēc garšas.
  5. Kad mērce sabiezējusi, pievieno lociņus un nepārtraukti maisot vāra vēl 1 minūti. Pasniedz karstu, bet labi garšo arī auksta.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi