Zaļā piena mērce

5 1

Sastāvdaļas

  • 2 glāze/s piena
  • 1/2 buntīte diļļu
  • 1/2 buntīte pētersīļu
  • 4-5 sīpollociņi
  • 2 ēd. k. miltu

Pagatavošana

10 min.
  1. Sagatavo zaļumus. Dilles, pētersīļus un sīpollociņus katru atsevišķi smalki sakapā.
  2. Gatavo mērci. Karstā pannā viegli apbrūnini izsijātus miltus.
  3. Nepārtraukti maisot pielej pienu un uzreiz liek klāt dilles un pētersīļus.
  4. Kad masa uzvārījusies, pieliek sāli pēc garšas.
  5. Kad mērce sabiezējusi, pievieno lociņus un nepārtraukti maisot vāra vēl 1 minūti. Pasniedz karstu, bet labi garšo arī auksta.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni