Vista cauraudzii

2009. gada 18. marts
Foto: Nadina Biondo
Pagatavošana
60 min
1. Vistu stilbiniem iznem kaulu, pargriezot galu. No selerijas un burkana gareniski sagrieztam skelem veido kaula aizvietotaju, ap kuru aptin vistas stilbina galu. Izveidoto jauno stilbinu apsala, appiparo un aptin ar caurauguso galinu. Var but neregulars tinums, tacu, ja grib, var satit gliti un sadurt ar kociniem, lai turas labi kopa. Tacu es tinu neregulati un ir ok. Jaunizveidotos stilbinus lieku uz pannas uz videjas uguns un apcepu labi brunus, kadas 15-20 min. Tad parlieku cepamtrauka un lieku sakarseta cepaskrasni 200 grados 30-40 min. Cepamtrauku var ari slegtu., tacu es cepu bez.
2. Pasniedz ar varitiem risiem vai krasni ceptiem kartupeliem, kurus var cept kopa ar vistu.
3. Labu apetiti!
Uz augšu