Angļu pīrāgs

Sastāvdaļas

  • Puskilograms liellopu gaļas vai maltās gaļas
  • Sīpoli
  • Kilograms kartupeļu
  • Piens
  • Salds krējums
  • Garšvielas

Pagatavošana

1 min.
  1. Sagatavo kartupeļu biezeni - novāra kartupeļus, samīca, pielej pienu, saputo.
  2. Apcep gaļu ar sīpoliem - var cept nelielus gabaliņus vai malto gaļu, pēc gaumes. Gaļu liek cepešbļodā, pārlej ar saldu krējumu. Pārklāj ar kartupeļu biezeni.
  3. Liek cepeškrāsnī un cep ap 2 stundas (malto gaļu - min 40). Ēd ar salātiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi