Svaigi malti pipari (pēc ieskatiem un pārliecības)
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Pagatavošana
60 min.
Apcep sīpolus un nelielos kubicīņos sagrieztus burkānus eļļā (vispār burkāni daudz vērtīgāki uzturā ir nevis svaigi, bet sautēti ēļļā, jo tā labāk organismā uzsūcas ) 5 min.
Iemaisa rupji sagrieztus tomātus, tomātu pastu.
Liek katlā, pievieno buljonu, lauru lapu, timiānu. Vāra 40 min. G
Gatavu sablenderē vienmērīgā masā. Var likt krējumu, es nē.
Satur beta karotīnu, kāliju, A,C,E vitamīnus.
Ja bērnam nevar iebarot ( manam garšo ļoti, bet gaumes atšķiras ), tad šo liek klāt kaut kam tādam, kas sīcim garšo. Piem. makaroniem pasniedz kečupa vietā :)