Dārzeņu buljons

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • Divi lieli burkāni
  • Pētersīļa sakne
  • Purava baltā daļa
  • Selerijas saknes gabaliņš ( es pērku tos lielos bumbuļus, un dalu daļās )
  • Sīpols
  • Ķiploka daiviņa
  • Zaļumi
  • Olīveļļa
  • Lauru lapa
  • Pipargraudiņi
  • Tuč-tuč timiana

Pagatavošana

1 min.
  1. Dārzeņus griež palielos gabalos un liek uz pannas, sautē 5-6 minūtes zem vāka. Liek katlā, pielej ūdeni (+/- 850ml), uzvāra, pievieno sakapātus zaļumus, lauru lapu un 3 pipargraudiņus. Uz lēnas uguns vāra 1 h. Atdzesē un caur cietu ar stampiņu izberž dārzeņus, izspiežot no tiem pēdējo sulu.
  2. Ledusskapī var glabāt nedēļu, liekot klāt citiem bērna ēdieniem, vai izmantot zupai. Satur beta karotīnu, šķiedrvielas, folijskābi un kāliju.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi