Atrais kekss 2

2009. gada 13. marts
Foto: Endija Titāne
Pagatavošana
25 min
1. Olām atdala baltumus no dzeltenumiem.baltumus saputo biezās putās(var pielikt šķipsniņu sāls)Dzeltenumam pieliek cukuru(piecas ēdamkarotes),un 1 tējkaroti vanilīna.saputo!Dzeltenumus IECILĀ olbaltumā un iesijā 5 ēdamkarotes miltu.Rūpīgu visu izcilā.pato laiku sagatavo formu;visu formu apziež ar sviestu vai margarinu.(apakša vēlams atstāt dažus kunkulīšus),bet formu ļoti bagātīgi jāapziež ar sviestu1 tas ir svarīgi!Nomizo ābolus,sagriež ļoti plānās šķelītēs,pieliek3 ēdamkarotes cukura un 1 tējkasroti kanēļa.
Uz augšu