Meksikāņu tako mērce gvakamole

Sastāvdaļas

  • 1 avokādo
  • 1 tomāts
  • 2 ēk laima sulas
  • Sāls, pipari
  • 1 sasmalcināts sīpols
  • 1 ēk sasmalcināta koriandra

Pagatavošana

15 min.
  1. Pārgriez avokādo uz pusēm, izņem kauliņu un ar karoti izgreb mīkstumu. (kauliņu atstājiet)
  2. Mīkstumus samīca un vievieno laima sulu, s;ali un piparus.
  3. Pievieno koriandru un sīpolu. SAMAISA!
  4. Uzliec kauliņu uz mērces un ieliec bļoduledusskapī.(kauliņš pasargā mērci no nomelnēšanas)
  5. LIETOJIET KOPĀ AR TAKO!
  6. Labu apetīti!

Komentāri

Iveta 2011. gada 15. janvāris 20:42
visprār no nomelnēšanas pasargā laima sula! to var aizvietot ar citronu suli! tomatu jasagriež smalki un jāpievieno!
Kristine 2009. gada 30. novembris 11:29
A kur to vienu tomātu likt?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi