Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 gl miltu
  • 5 olas
  • 1 gl cukura
  • 0.5 paciņas vanilīncukura
  • 1 ēdk sviesta
  • 1 ēdk sadrupinātu sausiņu
  • 0.5 kg aprikožu
  • 1 gl skāba krējuma
  • 3 ēdk cukura
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Olas siltā ūdens pelde saputo ar cukuru, pievieno mīkstu sviestu, piesijā miltus un no jauna saputo.
  2. Sagatavo formu un tajā 180 grādos izcep šo mīklu, atdzesē. Pie atdzesēšanas cepumu pārklāj ar salveti. Sadala divās plātēs. Uz pirmās izliek sakapātas aprikozes ( ½ daudzuma), pārlej ar skāko krējumu ( ½ daudzuma), ko saputo ar cukuru.
  3. Uzliek otru biskvītu u pārliek atlikušās aprikozes, apziež ar krējuma atlikumu. Pēc 1 stundas var pasniegt galdā.!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Padomju laiku šniceles

Padomju laiku šniceles

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas