Aprikožu kūka

Sastāvdaļas

  • 1 gl miltu
  • 5 olas
  • 1 gl cukura
  • 0.5 paciņas vanilīncukura
  • 1 ēdk sviesta
  • 1 ēdk sadrupinātu sausiņu
  • 0.5 kg aprikožu
  • 1 gl skāba krējuma
  • 3 ēdk cukura

Pagatavošana

1 min.
  1. Olas siltā ūdens pelde saputo ar cukuru, pievieno mīkstu sviestu, piesijā miltus un no jauna saputo.
  2. Sagatavo formu un tajā 180 grādos izcep šo mīklu, atdzesē. Pie atdzesēšanas cepumu pārklāj ar salveti. Sadala divās plātēs. Uz pirmās izliek sakapātas aprikozes ( ½ daudzuma), pārlej ar skāko krējumu ( ½ daudzuma), ko saputo ar cukuru.
  3. Uzliek otru biskvītu u pārliek atlikušās aprikozes, apziež ar krējuma atlikumu. Pēc 1 stundas var pasniegt galdā.!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi