Rīsi krišjāņa gaumē

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • Rīsi 500-600 g
  • Holandes siers 120-200g
  • Kausētais siers dzintars ½ paciņas
  • Ūdens
  • Garšvielas

Pagatavošana

1 min.
  1. Pannu uzliek uz uguns un sakarsē.
  2. Ieber rīsus un uzreiz ielej ūdeni tā lai rīsi peldētu un sautētos. Šo procesu dara tik ilgi kamēr rīsi nav gatavi.
  3. Kamēr rīsi vārās vievieno viniem sķipsniņu sāls.
  4. Bļodā Sarīve sieru un ieliek kausēto sieru, rūpīgi samaisa.
  5. Kad rīsi ir gatavi izslēdz uguni un pievieno siera massu, rūpīgi samaisa.
  6. Ēst siltus.
  7. Un censties lai siers nesaveļas lai vins būtu visur.
  8. Labu aptīti.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi