Lavass

2009. gada 9. maijs
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
30 min
1. sadalam lavasu 2 dalas tad smerejam kauseto sierinu bet tadu pabiezu kartinu lai nav saus, tad pa virsu liekam tunci(labask tunci kas ir ella) nospiezam nedaudz ellu un klajam nebiezu bet vienmerigu kartu.kad tas ir izdarits nemam filliju vai partikas plevi,lavasu tinam rulliti paec izveles cik biezu velaties un tad ietinam pleve(follija) liekam leduskapi uz minutem20 lai vins savelkas un nav miksts tad nemam ara sagriezam planas skelites liekam uz skivja apkaisam ar zalumiem un Labu apetiti!!!!!
2. Vel tadu pasu metodi izmantojot tikai citas sastavdalas mes varam iegut lavasi ar lasi un ar baklazaniem.
3. Lavas ar lasi
4. sagriezam lasi planas skelites(mazsalitu lasi) klajam uz lavasa kauseto sierinu (labak butu klasiskais) liekam pa virsu plani sagriezstas lasa skelites uzkaisam pa virsu dilles un tinam rulliti pec tam follija un leduskapi
5. Lavas ar baklazaniem
6. nemam baklazanu sagriezam planas skelites un apcepam uz plits (pannas) bez ellas vieli brunas.Tad nemam kauseto sier klasisko sajaucam kopa ar samaltiem kiplokiem(pec garsas)klat nedaudz dilles un ieguto masu klajam virus uz lavasa pec tam liekam viru apceptos baklazanus un tinam nelielos rullisos,tad atkal nemam folliju un pec tam lielakm uz 20 min leduskapi.
7. Sis uzkodas ir diezgan letas un loti garsigas kad tev brauc ciemini bet nav daudz laika un velesanas ko gatavot
8. aprekinot summu kada ieklaujies lai pagataviotu tas ir inviduali bet man 10 cilvekiem tas izmaksa apmeram lidz 15 ls
Uz augšu