Šokolādes-apelsīnu kūka

Sastāvdaļas

  • 1 krūze ūdens
  • 1 krūze apelsīnu sulas
  • ¾ krūzes eļļa (olīveļļa)
  • ½ - 1 krūzes cukurs
  • 2 tk. cepamais pulveris
  • 1 krūze kakao
  • 3 ¼ krūzes milti

Pagatavošana

60 min.
  1. Vienā bļodā labi samaisa kopā ūdeni+apelsīnu sulu+eļļu+cukuru
  2. Caur sietiņu pa vienam pievieno cepemo pulveri+kakao+miltus.
  3. Labi samaisa, lai nebūtu kunkuļu.
  4. Lej maisījumu kūkas formā ar cauro vidu.
  5. Cep 170C apmēram 45 min.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi