Glaaziite avokado, ar greifruutiem, ingveru un kuupinaatu lasi

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 4 pers
  • 3 Floridas greifruuti
  • 1 sarkanais siipols
  • 5 cl oliivellas
  • 1 EK medus
  • 1 TK viina etikja
  • 10 grami svaiga ingvera
  • 4 shkjeeles kuupinaata lasha
  • 4 avokaado
  • nedaudz skalku locinju dekoraacijai
  • saals, pipari

Pagatavošana

20 min.
  1. Nomazgaajiet vienu greifruutu un "nokasiet" tam mizinju.
  2. Nonjemiet paareejiem greifruutiem mizu un sadaliet shkjeeliitees... nonjemiet taam aadinju (lai paliek tikai miikstums).
  3. Sagrieziet lasi plaanaas streemeliitees un liekat malaa.
  4. Nomizojiet un sariiveejiet ingveru. Notiiriet un sasmalciniet siipolu.
  5. Katlaa ielejiet nedaudz oliivelljas un nedaudz (!!!) apsepiet ingveru un siipolu.
  6. Pievienojiet greifruuta daljinas, "nokasiito" mizinju, medu, viina etikji, saali+ piparus un ljaujiet sauteeties un mazas (!!!) uguns 20 minuutes.
  7. Ljaujiet atdzist (30 min) istabas temberatuuraa.
  8. Nomizojie avokaadoo, sagrieziet mazos kubicinjos un liekat glaaziitee (var buut sulas/viskija glaaza).
  9. pievienojiet gatavo "chutney" un dekoreejiet or lasha streemeliiteem un locinjiem (skat atteelu).
  10. Bon appétit!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi