Ābolu putas

Sastāvdaļas

  • 5 kg. ābolu
  • Cukurs-pēc gašas
  • 2 -4 olu baltumi

Pagatavošana

1 min.
  1. Ābolus nomizo, pārgriež uz pusēm,izgriež sēklotni
  2. liek ar pergamentu izklātā pannā, nedaudz apslaka ar ūdeni, noslēdz ar vāku un cep, kamēr āboli mīksti,pat nedaudz pajukuši.Izcepto masu liek bļodā, pievieno pa vienam olu baltumam.Izputo gaišās putās.Pasniedz ar pienu
  3. vai vaniļas mērci.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi