Marcipāna cepumi

Sastāvdaļas

  • 200-300g mandeļu(var grauzdētas, var negrauzdētas)
  • 200-300g cukura
  • viena pudelīte rūgto mandeļu esences
  • 1 olas baltums
  • Šokolāde kausēšanai

Pagatavošana

15 min.
  1. samaļ mandeles ar cukuru pēc iespējas smalkāk un ieber bļodā. Pielej klāt rūgot mandeļu esenci un pievieno olas baltumu.
  2. Visu samīca tā, lai masa pārāk nedruptu. Masu izrullē un izspiež formiņas. Ja gribas, lai cepumi būtu mīkstāki, tad izrullē biezākā kārtiņā. Saliek uz šķīvja un pārlej ar šokolādi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi