Kraukšķīgās kartupeļu pankūciņas ar gaļu

Sastāvdaļas

  • Kartupeļi
  • Maltā gaļa
  • Sīpols (1 gb.)
  • Milti (2 ēdamkarotes)
  • Ola (1 gb.)
  • Garšvielas
  • Tomāts (pēc izvēles)
  • Majonēze (pēc izvēles)

Pagatavošana

30 min.
  1. Sarīvē karetupeļus uz smalkās rīves, pieliek olu, garšvielas un miltus.
  2. Atsevišķā bļodiņā sajauc malto gaļu ar sāli, pipariem un sasmalcinātiem sīpoliem.
  3. Liek uz uzkarsētas pannas kartupeļu kārtiņu, pa vidu gaļas kārtiņu un pa virsu atkal kartupeļu masu.
  4. Cep, līdz paliek brūni un kraukšķīgi.
  5. Jāskatās, lai gaļa pa vidu nav par daudz, lai izcepjās.
  6. Uz šķīvja padod vai nu vienkārši ar krējumu, vai kārto kartupeļu pankūka ar gaļu, pa virsu tomātu šķēle un visu pārlej ar skaistu majonēzi.
  7. Ceru, ka jums garšos ;)

Komentāri

Zirgonis 2011. gada 22. marts 12:45
Cik daudz kartupeļu un cik daudz maltā gaļa?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi