Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Kraukšķīgās kartupeļu pankūciņas ar gaļu

2009. gada 25. februāris
Foto: Ilze Vīksne
Pagatavošana
30 min
1. Sarīvē karetupeļus uz smalkās rīves, pieliek olu, garšvielas un miltus.
2. Atsevišķā bļodiņā sajauc malto gaļu ar sāli, pipariem un sasmalcinātiem sīpoliem.
3. Liek uz uzkarsētas pannas kartupeļu kārtiņu, pa vidu gaļas kārtiņu un pa virsu atkal kartupeļu masu.
4. Cep, līdz paliek brūni un kraukšķīgi.
5. Jāskatās, lai gaļa pa vidu nav par daudz, lai izcepjās.
6. Uz šķīvja padod vai nu vienkārši ar krējumu, vai kārto kartupeļu pankūka ar gaļu, pa virsu tomātu šķēle un visu pārlej ar skaistu majonēzi.
7. Ceru, ka jums garšos ;)
Uz augšu